Sétarepülés ajándékutalvány

Kiemelt videó

Hol vagyunk?

Animáció | Nyomtatás

Adásvétel előkészítés, jogi tanácsadás

Ne kockáztassa pénzét, támaszkodjon magyarországi viszonylatban messze kiemelkedő légijármű beszerzési tapasztalatunkra!
 

Légijármű adásvételek során felmerülő egyik legnagyobb problémát a felek közötti kölcsönös bizalmatlanság okozza. Külföldi helikopter beszerzéskor a gyakorlatlan vásárló hajlamos elbizonytalanodni, mivel a légi jármű tényleges birtokba vétele minden esetben később következik be, mint a teljes vételár kifizetése.

Az említett problémák megoldására sikerrel alkalmaztuk már az akreditíves (Letter of credit), és Escrow Agent-en keresztüli fizetéseket, mely üzletkötési formákat az eladók gyakran követelnek meg.

Az Egyesült Államokban rugalmas és megbízható Escrow Agent partner kapcsolattal rendelkezünk.

Mivel a kiválasztott légi jármű a világ bármely pontján lehet, így felkészültnek kell lenni az eltérő jogrendszerben.

Több helikopter beszerzését intéztük már sikeresen Hong Kongból, több ízben az Egyesült Államokból, és számos Európai Uniós országból ill. Svájcból. Az említett felsorolásból látható, hogy cégünk az eltérő jogrendszerekben kialakította és alkalmazta a vevő érdekeit szem előtt tartó szerződéses feltételeket, melyre a vásárlási ajánlattételtől (offer) kezdődően, az adásvételi szerződésen át, a tulajdonjog lemondó nyilatkozatig feltétlenül szükség van.

Elengedhetetlen továbbá a vásárlással azonos időben számos hatósági dokumentáció beszerzése a vámeljáráshoz, valamint a magyarországi forgalomba helyezéshez.

Mi mindezt megoldjuk, bízza ránk az Önnek terhes dolgokat!