Sétarepülés ajándékutalvány

Kiemelt videó

Hol vagyunk?

Animáció | Nyomtatás

Műszaki bevizsgálás

Kímélje meg magát a későbbi kellemetlenségektől, és nem kívánt költségektől, vizsgáltassa be a kiválasztott légi járművet vásárlás előtt!

Cégünk kiterjedt külföldi szakmai kapcsolatokkal rendelkezik, mely elengedhetetlen egy teljes körű műszaki felméréshez, hiszen a világon kapható széles helikopter típusok közül sajnálatos módon hazánkban csak kevés van használatban. Így számos típus bevizsgálásához szakember hiány van, és cégünk külföldi mérnökei nélkül szinte lehetetlen feladatnak tűnhet egy szakértői vélemény elkészíttetése.

A teljes dokumentáció, az AD-k és bulletinek áttekintése, a hajtómű teljesítmény ellenőrzése komoly típusismeretet követel meg.

A vételárra vonatkozó ajánlattétel előtt szerződéses partnerünk a feltárt hiányosságokról, valamint a soron következő karbantartás költségeiről egy részletes kalkulációt dolgoz ki, mely adatok ismeretében ügyfelünk pontosan tudja a helikopter ár-érték arányát meghatározni.

Szerződéses mérnökeink bizonyítottak már Bell, Eurocopter, Agusta, Schweizer, és Robinson típusok bevizsgálásában, melyeket cégünk a korábbiakban szerzett be.