Sétarepülés ajándékutalvány

Kiemelt videó

Hol vagyunk?

Animáció | Nyomtatás

Bor- és gourmettúrák

 

Kalandosabb helikopteres programra vágyik?

Ajánljuk figyelmébe a csak nálunk rendelhető helikopteres bor és gourmet túráinkat. Elrepítjük Magyarország valamely neves borvidékére, vagy egy festői környezetű kastélyba. A kb. 1 órás repülés alatt kényelmes helikoptereinkből megcsodálhatják Magyarország tájait, de kívánságukra tapasztalt pilótánk valódi adrenalinszint növelő repülésben is részesítheti Önöket. Megérkezéskor egy kellemes helyen, fenséges, egyedi ételek fogyasztása mellett, vagy borkülönegességeket kóstolgatva idézhetik fel a repülés élményét, és készülhetnek a visszaútra.

Tokaj

A Magyarország északkeleti részén elhelyezkedő Tokaji borvidék a leghíresebb és a legidősebb világszerte ismert magyarországi borvidék, mely 2002-től a Világörökség része, és világhírű borkülönlegességek hazája. „Királyok bora, a borok királya” - mondta XIV. Lajos francia király miután megízlelte a Tokaji Aszút. A Disznókő Szőlőbirtok a tokaji borvidék meghatározó, stílusteremtő pincészete. A birtok épületeit a világ legszebb borászati épületei között tartják számon. Látogatók több nyelven - angol, francia, német - beszélő idegenvezetők kíséretében ismerhetik meg a tokaji nagy borok készítését.

Villány

„Aranyat érő bort” termelnek az ország legdélibb borvidékén. A hagyomány szerint a borászat itt, e vidéken született. A villányi borok kiválóságát az is példázza, hogy Európán kívül a XIX. században eljutott Amerikába és Brazíliába is. A Wunderlich Bortrezor és Látványpince” Közép-Európa egyik legszebb és legnagyobb, borbemutató központja. Vendégekeinket különleges hangulatú kóstolótermek és kitűnő étterem várja az év minden napján. Látogatóink képzett sommelier-k vezetésével ismerkedhetnek meg borainkkal.

Badacsony

A Badacsonyi borvidék kis ékszerdoboz a Balatonfelvidék nyugati részén. Egy borospince előtt ücsörögve összes érzékszervünknek gyönyörűséget szerezhetünk -, hiszen a borok minősége a táj szépségével párosul, a tó, a szőlőhegyek, fehér falú présházak és a hegyek lábához húzódó kis falvak látványával. A badacsonyi bort az „istenek nektárjának” nevezik. Az Istvándy család több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borászkodással. Az itt termő szőlőből készült nedű a természet egyik csodája. A csodálatos panoráma, a kiváló minőségi borok biztosítják, hogy Önök jó hangulatban, felejthetetlen élményekkel gyarapodva távozzanak.

Cégünk az elsődleges kényelmi szempontok mellett természetesen kiemelt figyelmet fordít utasainak biztonságára is, ezért kizárólag gázturbinás helikopterekkel kínáljuk szolgáltatásainkat, melyeket neves hazai és külföldi ügyfelek is megelégedéssel vettek már igénybe.

Tekintse meg programkatalógusunkat!