Sétarepülés ajándékutalvány

Kiemelt videó

Hol vagyunk?

Animáció | Nyomtatás

Ellenőrzés, megfigyelés

Előzze meg a váratlan üzemzavarokat, és ellenőriztesse rendszeresen cége villamos, vagy üzemanyag vezetékeit!

Cégünk vállalja távvezetékek biztonsági, valamint üzemzavarok esetében a vonal rendkívüli, hibakereső légi bejárását.

A magyarországi villamos távvezetékek üzemeltetője által 2007-ben kiírt pályázatot cégünk nyerte meg, így 2008-tól Magyarország nagy részén a Fly4Less Kft. végzi a villamos átviteli hálózati alállomásokon vagy távvezetékeken bekövetkezett üzemzavarok esetében a rendkívüli légi bejárást, valamint a hibakereső és biztonsági bejárást előre meghatározott ütemterv szerint.

Regionálisan középfeszültségű szabadvezetékek hálózatán is több ízben végeztünk helikopteres vonalbejárást.

Pilótáink helikopteres vonalbejárásban már 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, mely Önnek is garancia a pontos, szakszerű munkavégzésre.

Cégünknél lehetőség van Fugro műszerrel térdiagnosztikai felmérési feladatok végrehajtására, ahol a távvezetékek pontos bemérése után a valóságnak megfelelő átnézeti-, nyomvonal-, és hossz-szelvény rajzok készülnek, melyek kiegészülnek nagy felbontású digitális fotókkal és videofelvételekkel.

Előkészületben van termovíziós mérések végzéséhez szükséges berendezés összeállítása.

A hőfényképezés célja a rendellenes melegedések korai felderítése; a melegedés miatti meghibásodások megelőzése; az energia veszteségek detektálása; a javítások ill. karbantartások optimális időpontjának és tartalmának diagnosztikai megalapozása és tervezhetősége; ezzel, valamint a közvetlen és a közvetett károk bekövetkeztének megelőzésével az eredő üzemeltetési költségek minimalizálása.

A módszer előnye, hogy az üzem zavarása nélkül felderíthetők egyen-, vagy váltakozóáramú, bármely feszültségszintű villamos berendezések, távvezetékek rendellenes melegedései; ill. fűtő vezetékek, kazánok tömörségi, ill. szigetelési hibái.

A termovíziós diagnosztika hiányának kockázata a berendezés károsodása, tűz, a bekövetkező közvetlen és közvetett kár, az energia veszteség.

További referenciáink megtekintéséhez kérjük, látogasson el fotógalériánkba!