Sétarepülés ajándékutalvány

Kiemelt videó

Hol vagyunk?

Animáció | Nyomtatás

Filmforgatás

A helikopter az egyik legideálisabb eszköz légi felvételek készítéséhez, illetve látványelemként felhasználva is kedvelt kellék. A nagyméretű fedélzeten lehetőséget biztosítunk megrendelőnknek az általa ismert és használt kamerarendszer rögzítésére, mint például TYLER berendezések, állványok, mozgatószerkezetek vagy ráépített kézikamerák. Helikoptereink videofilmek, klipek, és egyéb más precíziós látványelemek rögzítésére a világszerte használatos és bevált WESCAM, FLIR vagy CINEFLEX rendszerrel is rendelhetőek, melyekkel rezgésmentes, 360°-os látószögű felvétel készíthető.

 

 

 

 

 

Segítségünkkel készültek a Class, Kia, Saridon, Pannon reklámfilmek, valamint a 2008. évi Forma-1 Magyar Nagydíj légi felvételei is egyik helikopterünk fedélzetéről jutottak el a nézőkhöz.

A helikopterek  függeszkedő képességét kihasználva, tapasztalt pilótáink hosszú időn keresztül képesek a gépet egy helyszín felett tartani, a tolóajtó pedig adott esetben az operatőrnek lehetőséget biztosít a tökéletes felvételek elkészítéséhez. Mozgótárgyak felvételéhez ideálisak az akár 220 km/h utazósebességű helikoptereink, ha pedig a költséghatékonyság a fő szempont, ajánljuk figyelmébe Schweizer 300 CB típusú helikopterünket.

Az aktuális tudósítás érdekében a lehető legrövidebb időn belül repülésre készen állunk és az Ön által megadott helyről az esemény helyszínére szállítjuk.

Referenciáink megtekintéséhez kérjük látogasson el fotógalériánkba!